You can move the World - DRAGOS CALIN
329
post-template-default,single,single-post,postid-329,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

You can move the World

Imaginează-ți că ții un elastic întins cu ambele mâini. Pe mâna stângă o cheamă “realitate” și pe mâna dreaptă o cheamă “viziune”. Elasticul întins crează o tensiune care va căuta întotdeauna o rezoluție sau revenirea la starea inițială.

Există doar două soluții pentru rezolvare: 1) să aduci realitatea aproape de viziune sau 2) să îți aduci viziunea aproape de realitate.

Încă de mici optăm, de cele mai multe ori, pentru prima variantă.

Ceva totuși se întâmplă pe parcurs. Ceva ne face să pierdem această dorință de a învăța încontinuu. Ceva ne oprește să mai vrem să facem lucrurile cum trebuie.

Pregătesc un atelier în care să putem dezbate aceste subiecte. Dacă este de interes și pentru tine, te rog să-mi trimiți un mesaj cu subiectul #PersonalQuality pe adresa dragos.calin@qualians.com ca să te pot înscrie în echipă.

Până atunci te invit să o vezi pe Ava, fiica mea, care are o viziune – să mănânce singură – și cum cu trudă și-aduce realitatea aproape de ea. Lucrează la mișcarea asta de ceva vreme și încă nu s-a plictisit. 🙂

[youtube video=”rXSfWJUXejM”]