Politica e pentru cei bătrâni - DRAGOS CALIN
169
post-template-default,single,single-post,postid-169,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Politica e pentru cei bătrâni

Sunt sigur că ai o părere, oricare ar fi ea, despre ceea ce se întâmplă în planul politic din România. Departe de mine gândul de a-ți aprecia sau critica părerea, este dreptul tău să ai sau nu o părere.

Ceea ce am constatat este că urmărirea cu înverșunare a evenimentelor politice nu îmi face bine. Mă blochează pe o anumită idee, mă direcționează pe drumuri cu un singur sens sau îmi omoară entuziasmul zilnic.

Așa că m-am decis să fiu apolitic.

Înlocuiesc canalele de știri cu cele de film și muzică, știrile din ziar cu cărți și articole business.

Cred că politica, în contextul actual este pentru oamenii bătrâni. O minte tânără vede atât obstacolele cât și politica ca pe niște jaloane de ocolit. Avem datoria să ne descurcăm și așa. Ocolind, pe cât se poate politicul.

Opusul iubirii nu este ura, ci indiferența. Poate aceasta va aduce oameni de calitate în clasa politică. Oameni care să merite iubirea și/sau ura noastră.

Până atunci, navighez printre ei cu indiferență.