În curs de tipărire - DRAGOS CALIN
435
post-template-default,single,single-post,postid-435,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

În curs de tipărire

Cel mai greu lucru din viață NU este să-ți crești copilul în așa fel încât să-ți semene, ci să-l ajuți să fie mai bun decât tine, implicit diferit de tine.

Nici măcar societatea nu merită să-ți crești copilul după chipul și asemănarea ei, cu toate că ne este cel mai comod să o deservim așa.

Nu merită pentru că și societatea are lacunele ei prezente, în funcție de bula în care ne aflam, fie ea geografică, politică, economică sau de alt fel.

Creșterea copilului în stil modern sau tradițional este o alegere personală a fiecărui părinte.

Dacă Marshall Goldsmith ne zice, și pe bună dreptate, că “what got you here won’t get you there”, poate că același sfat se aplică și pentru copiii noștri, în varianta “what got us here won’t get them there”.

Sărbători fericite!