Cine e SRL - DRAGOS CALIN
410
post-template-default,single,single-post,postid-410,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Cine e SRL

Ai o firmă? Ai avut sau poate o să-ți faci.

Există două abordări în acest sens.

Prima, în care firma ta este doar o entitate juridică care folosește ție și echipei tale drept instrument economic în executarea tranzacțiilor comerciale cu alte entități juridice.

În această variantă deținătorul firmei și echipa sa nu numai că își păstrează identitatea, dar nici nu dau ocazia ca firma să le-o umbrească în vreun fel. Aici se promovează puternic valorile individuale, iar atmosfera este una de familie, cu bune și cu rele. Aici dacă o dai în bară nu ai către cine să arăți cu degetul, adică răspunzi direct și faci tot posibilul să iasă bine.

A doua abordare este cea în care firma are deja o imagine, mult mai cunoscută decât a ta, și ești invitat sau invitată să te identifici cu ea prin instrumentul numit angajare sau colaborare. Aici este promovat brand-ul și odată plecat de acolo, dispare și haina cu blazonul firmei care îți ținea ieri de cald. Aici ai ocazia să te ascunzi sub umbrela firmei, iar vina, de obicei, este propagată și diluată în sistem.

Fiecare dintre noi are libertatea să aleagă una din cele două abordări de mai sus ca fiind drept validă sau potrivită cu circumstanțele sale personale actuale. Însă, e bine de știut că odată ce ai ales un drum, trebuie să fii pregătit în a lua cu tine și ceea ce vine la pachet cu alegerea ta.

Tu alegi cum vrei să te țină minte ceilalți. Ionuț sau Maria de la Big Company SRL sau Ionuț sau Maria, să zicem, din România.