Ce-ar zice colegii tăi despre tine peste 10 ani - DRAGOS CALIN
354
post-template-default,single,single-post,postid-354,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ce-ar zice colegii tăi despre tine peste 10 ani

Azi mi s-a întâmplat să primesc o cerere de recomandare pe platforma LinkedIn de la un prieten și membru din echipa mea.

Intrând pe LinkedIn ca să-i răspund, constat cu stupoare că mai am alte 7 cereri de recomandare, unele găsindu-se acolo de 10 ani, altele de 7 sau 3 ani.

Nu-mi dau seama cum am “reușit” să le omit… Ceea ce însă m-a surprins, în mod plăcut, este că le-am scris tuturor câte o recomandare ca și cum mi-ar fi cerut-o azi.

Unii dintre ei mi-au mulțumit, surprinși fiind de exercițiul meu tardiv.

Ceea ce m-a bucurat însă, este faptul că mi-am adus aminte de ei și că, din memorie, le-am scris azi aceleași cuvinte de apreciere pe care le-aș fi scris acum 10, 7 sau 3 ani, atunci când i-am cunoscut.

Sunt oameni care ne apar în viață, apoi dispar pentru o vreme și apoi apar din nou. Faptul că ceea ce ne trezesc în noi, după ani și ani, este la fel de viu, ca și cum toată experiența noastră cu ei s-ar fi întâmplat ieri, cred că este cel mai bun semn de apreciere, pe lângă recomandarea formală pe care ne-o solicită.

Secretul? Valori personale.