Ce-ar fi dacă angajații și-ar putea alege șeful - DRAGOS CALIN
366
post-template-default,single,single-post,postid-366,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ce-ar fi dacă angajații și-ar putea alege șeful

E o zi normală. Joi. Ești la birou. Ești șef. Sau șefă.

Ceva îți spune că trebuie să mergi mai departe de job-ul prezent. Vrei mai mult și poți mai mult. Să dai sau să iei.

Îți verifici CV-ul și te asiguri că este actualizat.

Ai posibilitatea să intri pe platformele de angajare, însă în loc de nume de companii și logo vezi doar echipe de omeni, potențiali angajați.

Ai posibilitatea să-i verifici în detaliu, pe fiecare în parte. Poți să le afli competențele, pasiunile, starea civila, istoricul lor cu ceea ce au realizat până acum, ce le place și ce nu le place dar și cum ar vrea ca tu, potențialul lor șef, să arați sau să te comporți cu ei.

Încearcă să faci acest exercițiu mental. Asta pentru că platformele de recrutare nu au această funcție. Nu azi. Pentru că ele deservesc angajatorii și nu angajații.

Ceea ce omite multă lume însă, este că angajații au această funcție bine dezvoltată și li se activează cu mult înainte ca noi să ne instalăm în “corner office”.

Cât de dispus sau dispusă ești să te ridici la așteptările lor? Pentru că angajații noștri ne vor alege, mai devreme sau mai târziu, după placul lor și fără ajutorul platformelor de recrutare.